Ålgård – Årstad 32–11 (14–8)

Søndag spilte Ålgård årets siste hjemmekamp i 2. divisjon. Med full kok på tribunen var det kun seier som var godt nok mot bunnlaget, Årstad, og seier det skulle det bli.

Malin Dueland Iversen har vært enorm hele sesongen for Ålgård og scoret like greit fem av Ålgård sine første sju scoringer i omgangen.

Hele tiden hadde også Ålgård god kontroll og pause tok de med en svært så komfortabel seksmålsledelse. Men det var bare starten.

For i den andre omgangen slapp Ålgård-laget seg helt løs. Bortelaget fra Årstad hadde rett og slett ingenting å komme med og til slutt ble det en voldsom seiersmargin.

32–11 lyste på tavla da sluttsignalet lød og med andre ord en drømmeavslutning i Ålgårdhallen for i år.

Bildeserie

Se bildene fra søndagens kamp i Ålgårdhallen

Malin Dueland Iversen ble også kåret til kampens beste spiller med sine til sammen ni scoringer.

Selv om dette var årets siste hjemmekamp er det fortsatt flere kamper igjen å spille. Det gjenstår tre bortekamper og om Ålgård vinner samtlige av de tre er de sikret opprykk. Åsane på andreplass er i skrivende stund fire poeng bak, men har en kamp mindre spilt.

Laget: Vilde Klaussen, Frida Pandaree Hillesøy (4), Anette Lund Haukalid, Malin Dueland Iversen (7+2), Ingrid Pedersen (2), Oline Valen Urstad, Thea Årsvold, Nora Fossgård (2), Anne Victoria Berven (2), Pia Grønstad, Tiril Tveit Idland (5), Hege Grønningen (1), Sanna Johnsen Soland (2), Nida Storbukås Norland og Angunn Gudmestad (4+1).