Dekket til Guttorm ble knivstukket

Natt til søndag opplevde Guttorm Waldemar å få det ene dekket på bilen sin stukket med kniv og punktert.

Natt til søndag opplevde Guttorm Waldemar å få det ene dekket på bilen sin stukket med kniv og punktert. Foto:

Natt til søndag ble det ene dekket til Guttorm Waldemars bil punktert med kniv.

DEL

- Det var natt til søndag, rundt 01:30, vi hørte at det var noen utenfor. Vi sto opp, men fikk ikke øye på noen. Dagen etter så jeg at det ene dekket var punktert, beskriver Guttorm Waldemar til Gjesdalbuen.

- Synd på vandalene

Han er foreløpig ikke sikker på om han og kona ønsker å politianmelde vandalene.

- Først og fremst synes jeg synd på de som har gjort dette, som føler et behov for å gjøre noe slikt. Dessuten er det mye papirarbeid med å politianmelde noe som vi neppe får oppklart, forklarer Waldemar.

Det som taler for en eventuell politianmeldelse, er sjansen for at andre beboere på Solås blir utsatt for samme type vandalisme.

- Det kan få store konsekvenser for de som opplever slikt. Det er dyrt å få seg nye dekk, og de som ikke har to biler, vil jo få problemer med å komme seg noen steder, sier Waldemar.

Han har to biler stående i gårdsrommet. Det er ett dekk på den ene bilen som er stukket med kniv og punktert.

Flere offer

Waldemar kjenner ikke til noen andre beboere på Ålgård som har opplevd samme type vandalisme. Men Gjesdalbuen har vært i kontakt med en annen, som har opplevd det to ganger det siste året, inkludert natt til søndag denne helgen. Han ønsker å forbli anonym, i frykt for at det kan skje igjen, men han bekrefter at det også hos ham ble kuttet i et dekk natt til søndag. De to ramponeringene har skjedd kun drøye 500 meter fra hverandre.

I tillegg har denne bileieren tidligere opplevd å få skåret opp to dekk på bilen sin. Han valgte å anmelde den gang, men ikke nå. Forrige gang kom ikke politiet til bunns i saken, og den ble stående uten gjerningsmenn.

- Dersom det viser seg at dette er bevisste, planlagt skadeverk, ønsker jeg i framtiden å anmelde slike saker, sier bileieren til Gjesdalbuen.

Politikontakt Kåre Birkeland opplyser til Gjesdalbuen at de ikke har mottatt noen meldinger angående knivstukne dekk denne helgen.

Tips Oss
TLF: 51 61 28 50 E-post: tips@gbnett.no

Artikkeltags