Djerv1919 2 - Ålgård 0-2 (0-0):

Starten på årets sesong har vært nesten utelukkende positiv for Ålgård sitt A-lag. Med unntak av en stygg smell for Mandalskameratene i kvalifiseringsrunden til cupen har ikke laget tapt en tellende kamp i år.

Den statistikken ble heller ikke brutt i lagets sjette seriekamp, da laget reiste på tur til Haugalandet for å møte bunnlaget Djerv 1919 sitt andrelag.

Til tross for at dette var en kamp mellom topp og bunn fikk ikke Ålgård noe gratis av hjemmelaget. Den første omgangen endte målløs, men så skulle det skje ting.

Arne Ravndal har vært strålende etter tilbakekomsten til Ålgård, og satte inn to mål i den andre omgangen. Det var Ravndals sjette og sjuende mål for sesongen, og nå er han toppscorer i avdelingen.

Les også

At han flyttet bort for å studere, endret livet til Arne (25)

Enda mer gledelig er det at Ålgård nå topper tabellen. Etter seks kamper spilt står de med fem seirer og en uavgjort, som har tatt laget opp til 16 poeng. Det er ett poeng foran Haugesund sitt andrelag, som er ubeseiret med 15 poeng. De har med andre ord én kamp mindre spilt.

De to topplagene skal få gjøre opp seg imellom førstkommende søndag. Da møtes nemlig Ålgård og Haugesund 2 på Ålgård stadion.

Kampen sendes direkte på Gjesdalbuen, og kampstart er 14:00.

Laget: Jeppe Cassim, Sture Kalsås, Simon Sele (kap.), Håkon Asheim, Benjamin Ravndal, Arne Ravndal, Vetle Eidsaa (Andreas Gysland fra 12. min), Zabi Habibullah (Jostein Alsvik Bachmann fra 72. min), Amir Habibi (Vebjørn Skjæveland fra 75. min), Henrik Kommedal (Erik Lima fra 77. min), Mattis Risa.