Fin fredag er Ålgårds tilbud til alle som går i 5.–7. klasse. Annenhver fredag mellom 18 og 20.00 lager de til stor ståhei i Ålgård nye kirke.

Den andre gangen etter ferien, 16. september, var det hele 310 unger innom. Når Gjesdalbuen er innom den tredje fredagen etter sommerferien er igjen oppmøte stort.

309 ungdommer møtte opp og det hele startet med en halvtimes møte før det bar ned i kjelleren for lek og moro.


På møtet var Veronica, Monica og Tonje innom for å snakke om verdensdagen for psykisk helse som er den 10. oktober.

I tillegg var de to elevene Nure Bachmann Ravndal og Torjus Steinsbø Vestersgaard med som konferansierer og kjørte henteleken som virkelig slo an blant de fremmøtte.

På toppen av det hele fikk alle gratis lodd ved inngangen hvor de kunne vinne sjokolader og annen snacks mot slutten av møte.

Etter samlingen var over løp samtlige i nærmest galopp ned i kjelleren for aktiviteter og sosialt samvær. Bordtennis, dart, lykkehjul og kiosk er bare noen av aktivitetene man kunne ta del i.

Andreas Eidsaa jr. som står i bresjen for det hele hadde hendene fulle både før og underveis, men var veldig fornøyd med oppmøte:

– Det ble veldig hektisk rett i forkant i dag, men vi nådde det akkurat. Jeg synes det er fantastisk kjekt å se at så mange møter opp her, det betyr mye, smiler han.

Både Nure Bachmann Ravndal og Torjus Steinsbø Vestergaard var også klare for å lede litt av kvelden.

– Vi kjenner de fleste her også er det gøy at det kommer så mange. Det er veldig kjekt, sier de to.