Gjesdal Høyre vil ha tilbake to badedager i Oltedal

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI 2018 tapte Gjesdal Høyre en sak da flertallet på 5, Ap, Krf og én fra Frp halverte badetilbudet i Oltedal. Bare Sp og én fra Frp støttet vårt forslag om å beholde badetilbudet slik det var.

Det er flere grunner til at vi ønsker bedre svømmetilbud til innbyggerne våre. Norge er dårlig på svømmeferdighet. Mange drukningsulykker kunne vært unngått. Derfor er det viktig å gi bedre mulighet for egentrening. Dessuten er svømming den treningsformen hvor en bruker flest muskler og alle kan delta.

Oltedal har av naturlige grunner ikke så mange forskjellige aktiviteter å tilby barna. Med 15 års erfaring som badevakt, vet jeg at dette også er en viktig sosial arena. Mange lærer dessuten å svømme før de begynner på skolen.

På Ålgård blir bassenget nytta fullt ut. Gjesdal Høyre sørga for at en her fikk publikumsbading på lørdager og bassenget blir nytta av svømmeklubben på ledige ettermiddager. I Oltedal er bassenget tomt seks ettermiddager i uka.

I vårt program for den kommende perioden er vi tydelige på at svømmetilbudet i Gjesdal må forbedres. Samtidig må muligheten for ny svømmehall på Ålgård vurderes.

Send ditt leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags