Ungdommen har tiltro til Gjesdal Høyre!

Av
DEL

LeserbrevVi står ovenfor tidenes viktigste valg. Dette valget handler ikke bare om hva som skal skje her i Gjesdal, men om hva som skal skje i hele Norge, hvilken fremtid vi vil ha for landet vårt og hvordan vi skal møte klimautfordringene. Vi må være optimister, vi må satse på forskning, fornybare løsninger og forpliktende internasjonalt samarbeid.

Forskning har gitt oss så utrolig mye bra som el-biler, hav-vind, hydrogenbiler og masse mer og kommer til å gi oss enda mer i fremtiden. Det tok menneskeheten litt over 60 år fra vi lærte å fly til vi landet på månen. Vi løser ikke klimautfordringene på tross av mennesker, men på grunn av mennesker. For ti år siden snakket MDG og SV om at vi måtte slutte å kjøre bil, i dag har vi el-biler. Vi mennesker løser utfordringer, det gjelder å være fremtidsoptimister!

Vi må også endre hverdagen vår litt og satse på miljøvennlige og fornybare løsninger. Vi må velge bussen isteden for bilen når det er mulig og sykkelen isteden for bussen når det er mulig. Vi skal selvfølgelig fortsette å kjøre bil, men da skal vi helst kjøre miljøvennlige el-biler. Vi må rett og slett ta de små grepene i hverdagen som ser nytteløse ute, men som betyr utrolig mye hvis vi alle gjør det.

Vi løser heller ikke klimautfordringene alene, CO2 kjenner ingen landegrenser, plasten i havet forsvinner ikke når den har drevet forbi Norge og fly slutter ikke å slippe ut etter de har fløyet ut av Norge. Vi trenger forpliktende klimasamarbeid med Europa, fordi sammen løser vi klimautfordringene og sammen gjør vi verden bedre!

Når du går til valglokalene dette valget, så tenk på dette og stem på kandidatene i Gjesdal Høyre. Vi ungdomspolitikere i fylket kjenner disse godt og vi vet de vil jobbe hver eneste dag for at klima skal være nummer én! Det har faktisk noe å si hva du stemmer på, bruk stemmeretten din og stem Høyre!

Send ditt leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags