Gjenåpning av «doktordag» på Gilja er flott, men hvem var det som avskaffet den i utgangspunktet?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVi i Høyre synes det er flott at også Arbeiderpartiet nå vil gjenåpne "doktordag" på Gilja i en eller annen form. Vi setter også stor pris på at partiet har bestemt seg for å lytte til innspill fra innbyggerne, slik dets representanter Førli og Pettersen skriver i sitt løfterike leserbrev her i Gjesdalbuen.

Vi synes dog ikke det kommer tydelig frem i leserbrevet hvem som i sin tid la ned «doktordagen» på Gilja. Det var nemlig samme Gjesdal Ap - da i ledtog med KrF og Sp - med et pennestrøk i forbindelse med budsjettet for 2013. Innbyggerne var stort sett de samme senhøsten 2012 som nå. Hadde Arbeiderpartiet lyttet til disse den gangen, hadde aldri ordningen blitt nedlagt.

Fram og tilbake er fortsatt like langt. I mellomtiden har særlig de eldste og de yngste av oss her i indre Gjesdal hatt praktiske problemer å hanskes med som vi gjerne skulle vært foruten.

Nedleggelse og gjenåpning er selvsagt mye bedre enn nedleggelse uten gjenåpning. Vi øyner politisk flertall for en form for primærhelsetjeneste på Gilja i neste periode, ettersom flere partier kommer etter med dette på programmet sitt.

Vi krysser fingre for at Arbeiderpartiet fra nå av holder stø kurs i denne saken.

Send ditt leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags