EM-arrangørene gjorde en kjempejobb med å gi store og små fra Solås en flott opplevelse

Gjengen fra Solås skole

Gjengen fra Solås skole Foto:

Av
DEL

LeserbrevHelgen 9.-11. august var vi 30 stk fra Solås skole som var så heldige å få være med som publikum på EM i friidrett for lag. Vi fikk i forkant tildelt et lag som vi skulle heie på, for vår del var dette Hviterussland. Vi fikk på forhånd også en del informasjon om laget, utøverne og hva vi kunne forvente oss.

Under selve arrangementet ble vi hentet med buss alle dager, vi fikk flagg, t-skjorter og matbonger. På tribunen satt vi sammen med andre skoler som også heiet på andre land. Vi STORKOSTE oss hele helgen, det var til tider dårlig vær men hva gjør vel det når vi har det så gøy som vi hadde denne helgen? Vi heiet og ropte, fikk tatt masse selfier og bilder, autografer fra fjern og nær ble skrevet på armer, bøker og t-skjorter. Det var imponerte elever som blant annet fikk oppleve trestegsvev på 17 meter, spydkast på 80 meter og Ingebrigtsen-gutta for full maskin.

Alt i alt et fantastisk arrangement å være med på. Sandnes har gjort en kjempejobb med dette og vi er så takknemlige for at vi fikk denne muligheten til å være med.

Takk for en flott opplevelse Sandnes IL.

Hilsen barn og voksne fra Solås skole.

Send ditt leserbrev «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags