Midt i april sjokkerte 16-åringen Lasse Sælevik mange da han plutselig fløy rett til topps på topp 50-lista i Norge på Spotify.

Hovedgrunnen til at Sælevik klarte kunststykket er hans kometkarriere på TikTok, der han i skrivende stund er blant de meste populære i hele Norge. Det har han ifølge eget utsagn fått til med morsomheter.

– Det har gått ekstremt fort. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror at folk kjenner seg igjen i innholdet. At det er morsomt og absurd. Jo mer teit, absurd, relevant og morsomt det blir, jo mer kjenner folk seg igjen, sa han til Gjesdalbuen i mars.

Slår til igjen

Etter suksessen med den første låten hans, Hawaii, var det flere som lurte på om det var mer musikk i vente fra Lasse. Selv ville han ikke røpe så mye da, men nå er han ute med enda en sang.

Like før helgen la han nemlig ut sangen «Jette», som bygger på mye av det samme som den første. Her har han samarbeidet med artisten Den BB, som har laget flere populære låter tidligere.

Denne gangen gikk ikke låten helt til topps, men bare drøyt to døgn etter at den ble sluppet var den som nummer tre i Norge.

– Vi hadde trodd på førsteplass, men Spotify driver å kutter litt streams for tiden da de har skjønt at folk kjører konkurranser, sier Sælevik til Gjesdalbuen.

Under kan du høre en liten smakebit av låten:

Mer fornøyd denne gangen

Den første sangen beskrev noen som den verste nummer én-låten gjennom tidene. Det var artisten helt enig i

– Det er jeg fullstendig enig i. Sangen er jo drid. Samtidig er den morsom og lættis, så det er nok mange som ler når de hører den, sa han i april.

Men den nye sangen er han langt mer fornøyd med.

– Jeg er veldig fornøyd med sangen. Men det har skjedd noe med TikTok-brukeren min, så den er nede for øyeblikket. Men vi holder på å fikse det, sier han.