Det er dyrt å drive kommune. Vi trenger å ta vare på hverandre gjennom idrettsanlegg, skoler, helse og omsorg som for eksempel nytt Åboas og mye annet.

Men det er ikke alltid det er nødvendig å pøse på med mange millioner for å gi oss gjesdalbuer enda litt bedre livskvalitet og flere hverdagsgleder.

Forslaget til Gerny Bjørnsen om badehus i Perlå er et flott initiativ til noe som ikke trenger å være for komplisert å få til. Kanskje også med badstu i kombinasjon med isbadingen.

Det vil også være et flott sted for for eksempel turgjengere å møtes for litt drøs og samvær før eller etter turen. Dette er nå heldigvis lagt frem som et forslag til kommunestyret av Astrid Reiestad Førli fra Ap om dette.

Slike prosjekter og alle mulige andre saker og også problemer ønsker vi i Gjesdal Arbeiderparti å høre om fra dere sambygdinger, slik at vi kan gjøre noe med dem i kommunestyret.

Vi har også innflytelse gjennom Arbeiderpartiet i fylket om sakene hører hjemme der. Her er jo også Frode, ordføreren vår, leder i fylkespartiet vårt.

Selv bet jeg meg merke i at det manglet gatelys langs Litleholen da jeg flyttet «hjem» igjen i oktober i fjor etter noen år i byen. Jeg ser jo at det ofte er både syklister og fotgjengere på denne mørke veistrekningen. Så dette er det absolutt på plass å få ordnet opp i.

Dette tar vi derfor med i programmet vårt for 2023-27 om det ikke blir ordnet før.

Så gode gjesdalbuer. Ja, jeg snakker også om Dirdal, Oltedal, Gilja, Byrkjedal, Frafjord og alle andre deler av Gjesdal. Ser dere noen behov eller problemer som bør ordnes opp i, ikke nøl med å ta kontakt med en av oss.

Det vi ikke vet om, kan vi heller ikke gjøre noe med.