Stina Øen kommer tilbake fra Danmark

Stina Øen har tilbrakt det siste året i danske Gudme. Nå har hun bestemt seg for å reise hjem til Norge og Ålgård HK.

Stina Øen har tilbrakt det siste året i danske Gudme. Nå har hun bestemt seg for å reise hjem til Norge og Ålgård HK.

Artikkelen er over 1 år gammel

Talentfull spiller returnerer til Ålgård håndballklubb.

DEL

Etter opprykksesongen i fjor, valgte Stian Øen å ta studiene til Danmark og spille 1. divisjonshåndball for Gudme. Nå har hun valgt å returnere til ÅHK foran sesong to på nivå to i norsk håndball, melder ÅHK på sin Facebook-side.

Midtbacken fra Austrått er fortsatt kun 20 år gammel, og føyer seg med det inn blant en rekke unge spillere i Ålgårds 1. divisjonstropp. Tidligere har også Hanne Svela, fra samme Sandnes-bydel, meldt sin retur til ÅHK.

Klubben melder også at Veronica Berntsen har bestemt seg for å bli med neste sesong. Hun rakk å få med seg to kamper på slutten av årets sesong, etter at 29-åringen ble mor i løpet av forrige sesong.

- Veronica fikk startet opp på slutten av sist sesong, og med en problemfri oppkjøring i beina så vil vi få se trykk og satsinger i angrep som vi har savnet mens hun har vært ute med graviditet. Stina har vært ett år i Danmark som håndballspiller og student. Til stor glede for oss kommer hun tilbake til ÅHK allerede nå. Hun har stor kapasitet, spesielt i forsvar, men vi skal få gang på skuddarmen hennes også. Knallfine jenter å få inn i laget, melder trener Tore Helgesen via klubbens Facebook-side.

Artikkeltags