Gå til sidens hovedinnhold

E39 til Ålgård har blitt en parodi på demokratiet

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

For oss som har bodd på Ålgård i alle år, det vil si snart en mannsalder, er dette med E39 blitt et stjerneksempel på da en ville at ingenting skulle skje nedsatte man en komite. Undertegnede kan ingenting om veibygging, men er stort opptatt ikke hva man sier, men hva man gjør.

I løpet av snart 50 år har det vært snakket om nye E39 forbi Ålgård. Absolutt ingenting har skjedd av fysisk handling. All ære til Frode ordfører og Stanley i Sandnes med sine innspill i saken, men lurer på hvor er Høyre, Frp, og ikke minst Olaug tidligere ordfører med sine meninger i saken?Mulig de ikke synes det det er viktig nok.

Hvor om alt er E39 forbi Ålgård er for undertegnede den desidert viktigste saken over alle andre saker i Gjesdal. Så lenge den fortsetter uten at noe konkret skjer, er mitt engasjement for andre politiske saker tilnærmet null. For folk flest betyr det lite egentlig ingenting hva undertegnede mener eller ikke mener, sånn er er det med den saken.

Det som betyr noe er at mange med meg er i ferd med å miste alt mot og tro på det politiske system og ikke minst handlekraft ,E39 er en sak som er blitt et eksempel på ei politisk hengemyr og en parodi på demokratiet.