↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Boligmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

Boligsmart.no inneholder all den informasjonen du trenger for å gjøre smarte valg i boligen. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for boligeier å finne lett forståelig og oppdatert informasjon og godt kvalifiserte tjenestetilbydere. Finn informasjon, utforsk våre guider og søk etter leverandører. På vår nettside finner du en oversikt over ulike leverandørers nedslagsfelt, slik at du enkelt kan finne frem til en riktig leverandør nær deg. 

 

På Boligsmart.no finner du svar på de ofte stilte spørsmålene om bygg- og renovering, oppussing, boligalarm, oppvarming, solceller, elbillading og mer. Vi tar deg gjennom prosessen for mange ulike arbeider i hjemmet fra A-Å. Uansett om du eier et hus eller en leilighet, vil du finne informasjonen du trenger hos oss. 

 

Vurderer du å skaffe deg bergvarme? Dette er et miljøvennlig oppvarmingssystem som utnytter solenergi lagret i fjellet for å varme opp boligen og tappevannet.  På Boligsmart.no kan du lese alt om hvordan bergvarme fungerer, hva installasjonen koster, hvordan du får støtte og om investeringen er verdt det. 

 

Har du spørsmål om Boligsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å oppgradere boligen? Se mer informasjon på boligsmart.no eller send en epost til kontakt@boligsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.