↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Advokatsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte juridiske valg

advokatsmart.no finner du informasjon om mange av de vanligste juridiske problemstillingene innenfor temaer som bolig, økonomi, familie, jobb og helse. Det å få en grunnleggende forståelse for den juridiske problemstillingen du står overfor er første steg i prosessen med å finne en advokat som har relevant erfaring til bistå akkurat deg eller dere. 

 

I Rogaland fylke er det ca. 480 personer som i følge SSB jobber innen juridisk tjenesteyting. Det vil si personer som enten er partner, advokat eller advokatfullmektig. 

 

På advokatsmart.no finner du en rekke artikler om ulike rettsområder, inkludert yrkesskadeerstatning. En yrkesskade er en personskade eller et dødsfall forårsaket av en ulykke på arbeid, eller på grunn av et spesielt arbeidsmiljø. I vår guide til yrkeserstatning forteller vi deg det du trenger å vite om rettsområdet, inkludert hvordan du søker om erstatning, hvor mye du kan få, når saken foreldes og mye mer.

 

Har du spørsmål om advokatsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du har behov for rettshjelp? Se mer informasjon på advokatsmart.no eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.