↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

913 86 802

Besøksadresse

Bethelveien 2
4330 ÅLGÅRD
  1. Beskrivelse

 
OM OSS

Byggmester Bjørn Tveit er et tømrerfirma . Vi tar på oss både store og små oppdrag i Rogaland. Vi tar på oss alle typer oppdrag, både store og små alt innen tilbygg,rehabilitering og tak . Ta kontakt angående ditt prosjekt og vi realiserer det sammen med deg!


TØMRERTJENESTER

Skal du renovere hele eller deler av huset har vi løsninger som kan tilpasses dine ønsker. Vi er opptatt av design, og våre håndverkere har lang erfaring som sikrer kvaliteten. Bytting av vinduer eller dører utføres raskt og kostnadseffektivt. Når trappen skal fornyes har vi flere gode løsningsforslag. Trenger du hjelp til å montere kjøkken eller fullføre et prosjekt du selv har startet? Vi kan ta på oss hele eller deler av renovering jobben. Vi er opptatt av kvalitet og detaljer, slik at sluttresultatet blir optimalt og i henhold til kundens ønsker.

 

TAKTEKKING

Vi har gode rutiner og benytter kun kvalitetsmaterialer i arbeidet med tetting av tak og bygg. Noen eksempler på tjenester vi tilbyr:

Legger nye tak og rehabiliterer gamle. takstein , takshingel, takplater, m.m.

Utskifting av mønebeslag og takrenner, pipebeslag, gradrenner og takstiger

 

RESTAURERING

Byggmester Bjørn Tveit driver med restaurering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Våre fagarbeidere har lang erfaring med restaurering og vil sørge for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi tilbyr førsteklasses restaurerings tjenester som helt eller delvis vil tilbakeføre bygget til den opprinnelige tilstanden. Med vår lange erfaring vet vi hva som er mulig å få til innenfor et gitt budsjett. Vi kan ta på oss hele eller deler av jobben