↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

478 48 787

Besøksadresse

Industriveien 19
4331 ÅLGÅRD
  1. Beskrivelse

Rørleggerfirma Sigurd Lima 
Vi i VB Lima Rør følger myndighetenes råd og tar vår del av ansvaret for å unngå at belastningen for samfunnet blir større enn den trenger å være. Vi har derfor begrenset befaringer og reising disse ukene, men vi er bemannet og tar som vanlig telefonen og svarer på epost.  Ta kontakt på den måten du foretrekker, vi lover å stå til tjeneste! Lima Rør startet som rørleggerbedrift allerede i 1987 og i 1996 åpnet vi egen butikk hvor du finner utstillinger og baderomsutstyr.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen sanitær og varme både for private og bedrifter. Skal du installere varmepumpe og vannbåren varme? Eget renseanlegg? Eller trenger du hjelp til oppgaver innen industrirørlegging? Vi har kompetansen som skal til, både for dette og en rekke andre oppgaver. Spør oss om råd!


Det gjelder ikke minst oppussing av bad. Vi kan tegne opp badet for deg så du får et inntrykk av hvordan det kan bli og planlegge prosessen frem til ferdig bad -  sammen med deg. Dessuten gir vi deg gjerne råd og tips hvis du skal ha nytt kjøkken. Her kan vi hjelpe deg med alt fra endring av røropplegg og legging av rør i rør, til å anbefale hva slags kjøkkenbatteri som er smart å ha for akkurat ditt bruk. I tillegg til Ålgård, dekker vi blant annet stedene Figgjo, Gjesdal, Oltedal, Dirdal, Frafjord og Gilja.

Vi ser frem til å høre fra deg eller å se deg i butikken vår!

 

Godkjenninger og sertifiseringer

  • VVS Fagmann