↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Kredittkortinfo.no - Sammenlign og finn beste kredittkort

Kredittkortinfo.no veileder deg gjennom jungelen av kredittkort i Norge. Det er flere viktige aspekter enhver bør vite før man tar noen avgjørelser om hvilket kort man bør velge. På vår nettside kan du enkelt finne et kort som passer ditt bruk og behov i vår sammenligningstabell. 

 

Finn beste tilbud som passer for deg

Vi hjelper deg med å finne det kredittkortet som passer best for ditt behov og bruk enten det gjelder et bensinkort, bonuskort, cashback kort, reisekort eller et kredittkort med lave renter. På vår nettside kan du lese utdypende informasjon om de mest populære kortene på det norske markedet. 

Låneeksempel: Eff. rente er 21,85 %, 10.000 kr o/12 mnd. Kostnad kr 1.112. Totalt 11.112 kr.

Mer informasjon om kredittkort

De fleste som er innehavere av et kredittkort i Norge er det fordi det har mange fordeler. For eksempel så har de fleste kredittkort 45 dagers rentefri betalingstid. Dette kan være hendig i noen perioder om man for eksempel får vansker med å betale regninger i en kort periode.

I tillegg til den rentefrie perioden, så kommer mange kort også med en gratis reiseforsikring. Denne gjelder om du betaler minimum 50% av reisens kostnad med kortet. Dette i seg selv gjør at man sparer en del penger i forhold til om man kjøpte denne separat. 

I tillegg til ovennevnte fordeler velger også mange å anskaffe seg et kort med kreditt på grunn av diverse rabatter og bonuser. 

 

Slik gjør du:

  1. Bruk tabellen vår på forsiden av Kredittkortinfo.no og sorter ulike kort utifra dine behov.
  2. Du finner enkelt hvilke kort som tilbyr ulike rabatter og fordeler innen f.eks. Flybonus eller drivstoff rabatt. Man kan også sortere etter laveste rente og antall rentefrie dager.
  3. Søk på et eller flere kort
  4. Kredittkortet kommer i posten etter kort tid, vanligvis 5-10 arbeidsdager.

 

På Kredittkortinfo.no finner du også nyttige tips og råd som kan være fordelaktig inkludert grunner til hvorfor skaffe et kredittkort.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube