↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign ulike forbrukslån

Er du på utkikk etter et forbrukslån til å refinansiere gjelden din? Du finner beste lån på Billigeforbrukslån.no. Vi har god oversikt over finansinstitusjoner som tilbyr lån uten sikkerhet, samt gjeldende betingelser.

 

De beste tilbudene

Vi bistår folk i hele Norge med å finne fram til de beste tilbudene. Samtidig viser vi også betingelsene som følger med lånetilbudet. Hos Billigeforbrukslån.no finner du informasjon fra mer enn 30 ulike banker fra hele landet. På den måten kan du enkelt selv sammenligne tilbudene. På nettsiden kan du søke om lån fra 10 000 til 600 000 kroner fra alle bankene. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.

 

Hva er usikrede lån

Dersom du har planer om et stort innkjøp eller en reise, men ikke har tilstrekkelig med penger, kan du søke om et forbrukslån. Du trenger ikke stille fast eiendom som sikkerhet. 

Det kan også være en løsning dersom du får plutselige, uforutsette utgifter. Sett opp en god nedbetalingsplan, slik at du har kontroll på hva lånet vil koste deg.

 

Slik gjør du:

  1. Du kan bruke lånekalkulatoren for forbrukslån på vår nettside. Der velger du beløp og nedbetalingstid
  2. Du kan søke hos mange banker samtidig, og sammenligne tilbudene
  3. Deretter kan du la bankene kontakte deg. Velg tilbudet med de beste betingelsene
  4. Pengene utbetales så til din konto

 

Fordelene med usikret lån

En viktig forskjell med forbrukslån i forhold til tradisjonelle, sikrede lån er at du slipper å stille sikkerhet. Dermed kan du få innvilget lån selv om du ikke har fast eiendom. Vanligvis har dessuten et forbrukslån lavere renter enn et kredittkort-lån. Derfor lønner det seg mer å ta opp et slik lån enn å bruke opp kredittkortgrensen hvis du ikke betaler kredittkortregningen før den forfaller.

 

Forskjellige lån

Du kan også søke om andre typer lån på Billigeforbrukslån.no til for eksempel bil eller motorsykkel. Lånekalkulatoren på nettsiden viser kostnaden for hvert lån per måned. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube