↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 37 019

Besøksadresse

Kuhagen 13
4330 ÅLGÅRD
  1. Beskrivelse

Brødrene Medalen

Firmaet Brødrene Medalen ble startet av brødrene Frank og Rune medalen. Firmaet vokste fort og ble allerede gjort om til AS i 2011.

Murefirmaet Brødrene Medalen ble etablert i 1995 og har 20 års erfaring innen flislegging og muring. Brødrene Medalen har nå etter 20 år opparbeidet seg unik kompetanse som brukes i det daglige. Vårt mål hver eneste dag er å være der for deg som kunde! Vi har et enkelt mål, men samtidig omfattende. Dette gjelder i likestor grad deg i enkeltperson som for utbyggere. I det legger vi at vi strekker oss langt for å alltid være tilgjengelig for våre flotte kunder og å være der for dere når dere trenger råd. Vi tar hånd om de viktigste detaljene i et av husets mest kritiske rom med erfaring. Godt håndtverk og solide løsninger er det som gjelder og ikke minst være der for dere som kunde. Vi hører på drømmene og visjonene dine og bringer de fra tegnebrettet og ut i virkelighet ved å utføre et realt håndtverk.

Vi er stolte av at vi kan kunne si at den personlige oppfølgingen er like tilstede i dag som den var fra starten av. Vi har i dag vokst til 14 ansatte!

Vi utfører arbeid for flere større byggefirmaer, interiørarkitekter og private personer. Vi har kunnskapen og viljen uansett størrelse.