↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no - Sammenlign forbrukslån uten sikkerhet

Trenger du et forbrukslån til å refinansiere gjeld, lån til caravan eller et billån? Da kan forbrukslån.no hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. På vår nettside finner du en god oversikt over lånetilbydere uten sikkerhet og tilhørende betingelser. 

 

Finn beste tilbud 

Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet på lån uansett hvor du bor i Norge. Forbrukslån.no har samlet inn informasjon fra over 30 ulike banker i Norge slik at du enkelt selv kan sammenligne og finne beste lån. På vår nettside kan du søke om lån fra 10 000 kr og opptil 600 000 kr hos de ulike bankene. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.

 

Mer informasjon om usikrede lån

Et forbrukslån uten sikkerhet kan realisere planer eller gjøre noe man alltid har hatt lyst til å gjøre. Kanskje har du en drøm om å dra på en lang ferie eller å kjøpe den motorsykkelen du alltid har hatt lyst på. Dersom du setter opp en god betalingsplan, kan et forbrukslån være en passende løsning. 

 

Slik gjør du:
1. Bruk lånekalkulatoren for forbrukslån på vår nettside og velg beløp samt nedbetalingstid
2. Søk gjerne hos flere banker samtidig for å oppnå bedre tilbud
3. La bankene kontakte deg og velg det tilbudet med laveste rente
4. Pengene utbetales på din konto

 

Mange fordeler

En stor fordel med et forbrukslån er at du slipper å stille sikkerhet. Et forbrukslån har også lavere renter enn for eksempel andre typer usikrede lån som kredittkort. En tredje fordel er at du vil få svar samme dag som du søker og pengene på kontoen allerede samme dag om du søker med BankID.

 

Ulike lånetyper

På vår nettside kan du også søke om andre typer lån som billån uten sikkerhet, caravanlån og mc-lån. Lånekalkulatoren vår viser deg hvor mye hvert lån koster per måned. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter