↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Gave til bestemor

Hva gir du i gave til bestemor? Nok et lys? Enda et krus som sier verdens beste bestemor? Etter å ha levd et langt liv, har bestemødre mer enn nok av ting. Gi en gave til bestemor som viser din kjærlighet for henne - en opplevelse er den perfekte måten å si "jeg er glad i deg!" 

En gledelig gave til bestemor for å lyse opp dagen hennes
Opplevelsesgaver er en fantastisk måte å gi tilbake til bestemor: en opplevelsesgave vil trygt lagres i minneboken hennes. Uansett om du handler en opplevelsesgave til en nybakt bestemor i 60 årene, eller hun har passert 80 år med flere barnebarn enn hun kan telle, har YouWish.no det du leter etter.

En gave som vil varme bestemors hjerte
Et gavekort på en opplevelse fra YouWish er den perfekte gave til bestemor som har alt. En opplevelsesgave er gaver som kan oppleves: et opphold, reise, en attraksjon, aktivitet eller et event. På YouWish.no kan du velge mellom 500 opplevelsesgaver i samarbeid med landets beste arrangører. Finn den perfekte gave til bestemor - kjøp og gi. Du får gavekortet levert på 5 minutter. Enkelt som bare det! 

YouWish.no har opplevelser som varierer i pris, interesser og tilpasning. En opplevelse kan vekke følelsen av eventyr og moro, tilby kvalitetstid med de bestemor setter høyest, eller skjemme henne helt bort.

Unik og personlig gave til bestemor
Siden det ikke er noe lett å finne den perfekte gaven, er i alle fall en ting sikkert: for å vise bestemor at du legger ekstra vekt på gaven hennes, velg noe unikt som samsvarer med alderen og interessene hennes. Enten det er snakk om bursdag, julegave, feiring av et gullbryllup eller en milepæl i livet, har YouWish gaven du leter etter.

Er bestemor i 60 årene? Hva med en spøkelsesvandring for hele familien? Er hun i 70 årene? Hva med et gavekort på en dag i dyreparken sammen med barnebarna? Leter du etter en gave til bestemor som er 80 eller 90 år? Vis henne at du setter pris på henne og ta bestemor med ut på en historisk tur med hjuldamper på Mjøsa! Eller hva med å overraske med en gave til bestemor og bestefar? Som for eksempel en koselig middag for to på restaurant? 

 

Slik finner du en perfekt gave til bestemor
1. Besøk https://youwish.no/
2. Bla gjennom flere hundre opplevelsesgaver
3. Finn den perfekte opplevelsesgaven og kjøp gavekortet på nett
4. Få gavekortet tilsendt på e-post på 1-2-3
5. Gi bort gavekortet. Bestemor booker opplevelsen selv.

 

Uansett hvilken gave du velger, vil hun elske den fordi opplevelser er gaver som huskes og hun vet at den kom rett fra ditt hjerte!