↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Har du behov for advokathjelp i Gjesdal eller Figgjo?

Besteadvokat.no kan du hente inn tilbud fra flere advokatfirmaer. Slik blir det enklere for deg å finne en pålitelig advokat som er den rette til å bistå deg i saken din. 

For å finne den rette advokaten som har erfaring innen rettsområdet du trenger bistand med, er det lurt å undersøke flere firmaer. Dette kan imidlertid være unødvendig tidkrevende, og særlig i en potensielt vanskelig situasjon.

 

Sammenlign flere tilbud

Derfor gir Besteadvokat.no deg en enkel måte å innhente flere tilbud på, fra advokater som kan hjelpe deg med den spesifikke saken din. Du vil ikke motta gratis juridisk rådgivning, men tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke, og du står fritt til å takke nei til alle tilbudene om ingen matcher dine ønsker.

 

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på Besteadvokat.no. Så blir du automatisk satt i kontakt med advokater som er eksperter på saksområdet ditt, og kan hjelpe deg i ditt nærområde.

 

Lytt til tilbudene du får, og velg den advokaten du tenker er best egnet til saken din enten du er mest opptatt av pris, erfaring, lokalkunnskap eller andre faktorer. 

 

Motta tilbud

Slik gjør du det: 

 

  1. Fyll ut skjemaet på Besteadvokat.no (det tar maks et par minutter!)

  2. Motta tilbud fra lokale advokater som tilbyr tjenester i Gjesdal eller Figgjo

  3. Sammenlign og velg advokaten du liker best

 

Store og små saker

Målet for Besteadvokat.no er å gjøre det enklere for deg å finne en dyktig advokat som er spesialisert innenfor et gitt saksområde. Håpet er at du som forbruker blir så fornøyd som mulig, og vil komme tilbake til tjenesten om du får behov for advokat igjen. 

 

Uansett hva du trenger hjelp med fra et testamente eller en kontrakt, til større saker som skilsmisseoppgjør eller arv vil du finne en dyktig advokat gjennom Besteadvokat.no. 

 

«Besteadvokat.no var et ypperlig sted å finne en jurist som jeg virkelig følte var topp engasjert i min sak.»
Marianne Brodin Moe, bruker av Besteadvokat.no

 

Les mer om Mariannes erfaring med Besteadvokat.no

 

Trygg tjeneste

Besteadvokat.no tar sikkerheten din på alvor. Du kan derfor være trygg på at informasjonen du sender inn via skjemaet krypteres over en sikker tilkobling, og kun sendes til advokater som er aktuelle for din sak. 

 

Opplysningene vil aldri brukes til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på advokat, og de behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Les mer om Besteadvokat.no, og se mer om hvordan vi forholder oss til personvern