↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Finn beste strømavtale i Gjesdal og Figgjo

 

Visste du at du kan spare tusener av kroner på å skifte strømavtale? Strøm.no gjør strømskiftet enkelt for deg. 

 

Strømmen vi får i stikkontakten er den samme uansett hvilket firma som leverer den. Derfor er det heller ingen grunn til å være trofast overfor strømselskapet. Dersom det er lenge siden sist gang du sjekket prisene på strømavtaler, er sjansen stor for at du kan spare flere hundre kroner i måneden på å få en ny strømavtale. På et år blir det over tusen kroner!

 

Du er sjefen

Strøm.no gjør det enkelt for deg å finne den billigste strømavtalen. Du kan velge mellom å fylle ut skjemaet på siden og bli kontaktet direkte av strømselskapene med tilbud, eller om du ønsker å bruke prissammenligningen for å finne den strømavtalen som passer deg best. 

 

Ja takk, jeg vil sammenligne strømpriser selv!

 

Uavhengig av om du velger å bli kontaktet av strømselskapene eller om du sammenligner strømavtalene på egen hånd er det du som er sjefen. Du bestemmer om du vil slå til på et av tilbudene fra strømleverandørene, og hvis du mot formodning allerede har den beste strømavtalen er det helt greit å takke nei til alle tilbudene. 

 

Ja takk, jeg vil bytte strømavtale via Strøm.no!

 

Trygt og enkelt

Strøm.no er en tjeneste laget av det norske IT-selskapet Nettbureau. Vi har mer enn ti års erfaring i å lage nettbaserte sammenlignings- og anbudstjenester. I tillegg til Strøm.no står vi bak tjenester som Bestevarmepumpe.no, Mobiltelefoni.no og Eiendomsmegler.no

 

Det er helt trygt å bruke Strøm.no. Informasjonen du sender inn via skjemaet vårt krypteres over en sikker kobling. Dessuten sender vi kun informasjonen til relevante strømleverandører, altså selskaper som leverer til Gjesdal eller Figgjo i ditt tilfelle. 

 

Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter