↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere i Gjesdal og Figgjo

 

Er du på jakt etter eiendomsmegler i Gjesdal eller Figgjo? På Meglersmart.no kan du sammenligne tilbud fra flere meglere i ditt nærområde. Målet til Meglersmart.no er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg. Spar tid og penger - meglersmart.no er en effektiv måte å få tilbud fra flere eiendomsmeglere. 

 

I fjor ble det formidlet i overkant av 11.000 boliger i Rogaland fylke. Vederlaget til megler var i snitt 53.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Dette er rett under landsgjennomsnittet. Det koster med andre ord å selge bolig. Målsetningen til Meglersmart.no er å hjelpe selgeren med å finne megleren med best forutsetninger for å oppnå høyest mulig pris for boligen.

 

På Meglersmart.no finner du et bredt spekter av artikler og guider om kjøp, salg og leie av bolig. Eksempler på temaer du kan lese om er kjøp og salg av tomt, når på året man bør selge bolig, tips om boligstyling, ulike forsikringsprodukter og guider til å selge hus og hytte. 

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@meglersmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.