Nylig arrangerte Oltedal Fotballklubb en liten intern turnering for spillere i klubben.

Der blandet vi lag i alderen 6-7, 8-10 og 11-15 år. 12 lag fordelt på 3'er, 5'er og 7'er-fotball.

Det er den andre turneringen vi kjører på denne måten. Den første var i 2021. I år som forrige gang så fikk alle lag utdelt lagnavn. Selvfølgelig fikk alle 12 lag et navn som hører til i Oltedal. For eksempel Hågå, Svanedal, Kvelvane, Nonshammaren, Heltnanuten og så videre.

Noen av spillerne fra G15 stilte opp som dommere. Turneringene er litt øving til fremtidige større turneringer, rett og slett for å få litt erfaring på hvordan vi ønsker å arrangere en turnering. Det håper og satser vi på å få til når den nye hallen står klar. Det blir veldig bra.

Turneringen på lørdag gikk kjempefint tross en del vind. Grilling og kakesalg ute måtte vi derfor droppe, men heldigvis kunne vi ha noe salg i buå.

Det har vært veldig kjekt å arrangere. Spesielt kjekt er det når du ser resultatet: Glade og fornøyde barn. Det er jo det viktigste.

Barna snakket om turneringen flere dager i forkant. Det er veldig gøy. Alle fikk selvfølgelig hver sin pokal. Jeg setter stor pris på alle som var med og gjorde denne dagen mulig, og ikke minst så kjekk. Trenere stilte opp. Og det var veldig kjekt å se så mange foreldre, besteforeldre og venner som også var med oss denne dagen. Det så ut som at store og små koste seg.

En vellykket og knallkjekk dag. Vi gleder oss til neste gang.

(Alle foto: Alf Inge Lima)