Ålgård – Sola 2 31–21 (18–10)

Etter to strake seirer mot Gneist og Åsane i helgen var Ålgård onsdag kveld tilbake på egen hjemmebane for å spille kamp mot Sola 2.

Ålgård har vist storform den siste tiden og var på forhånd favoritter. Et favorittsskap de også skulle vise seg å stå for.

Fra start til slutt var det nemlig aldri noen tvil om hvor poengene kom til å ende. Allerede etter sju minutter ledet Ålgård med fem mål og til pause var den blitt utvidet til hele åtte mål.

Dermed gjaldt det bare for den nybakte serielederen å holde konsentrasjonen hele veien inn noe de også gjorde med bravur.

En av de som igjen bidro sterkt var Angunn Gudmestad som nok kampen var ekstra spesiell for. Hun er nemlig utlånt fra nettopp Sola til Ålgård og skal spille resten av sesongen i den røde drakta. Hun hadde likevel lov til å spille mot Sola 2 og noterte seg like gjerne for 6 scoringer i kampen som var flest av alle.

Med ny seier topper Ålgård fortsatt tabellen med ni kamper igjen å spille. Neste kamp spilles på søndag i Ålgårdhallen mot BSI.

Laget: Vilde Klaussen, Lisa Nordseth (5), Frida Hillesøy, Anette Lund Haukalid, Malin Iversen (1+2), Ingrid Pedersen (5), Thea Årsvold, Nora Fossgård, Anne Victoria Berven (3), Pia Grønstad (5), Tiril Tveit Idland (2), Hedda Eggen Granli, Hege Grønningen, Sanna Soland (1), Angunn Gudmestad (6), Helene Gretha Mjølsnes (1).